MEDISCHE PEDICURE

20131126_mediconcept_5595 WithAdjustments.jpg

Bij een behandeling door een erkende medische pedicure komt er meer kijken dan enkel nagels knippen, eelt verwijderen en massages geven. Er zijn meerdere vlakken waarvoor u kan geholpen worden. Een behandeling kan preventief van nut zijn om problemen te voorkomen, dus ook indien u geen klachten hebt, kunt u baat hebben bij een ontspannende voetbehandeling. Ook curatief zal de pedicure u zo veel mogelijk proberen te helpen, de meeste voetproblemen zijn namelijk goed en vrij eenvoudig te verhelpen. De medische pedicure gaat echter niet invasief te werk, dit betekent dat zij geen ingrepen of operaties verricht, dit is namelijk de taak van gespecialiseerde dokters.

Een belangrijke taak is ook nog het adviseren bijvoorbeeld naar sokken en schoenen toe, maar ook op het vlak van de dagelijkse verzorging en eventuele hulpmiddelen die we kunnen verschaffen.

Als medische pedicure ben ik ook erkend bij verschillende ziekenfondsen. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, voorziet uw ziekenfonds een tussenkomst. Voor verdere inlichtingen, kan u zich altijd tot mij richten of tot bij het ziekenfonds.

WANNEER IS EEN MEDISCHE PEDICURE AANGEWEZEN

- ingegroeide nagels
- schimmelnagels / kalknagels
- eelt / kloven
- likdoorns / eksterogen
- diabetische voe

 
LIES DEPREZ  medische pedicure

LIES DEPREZ

medische pedicure